@: sportpartijtje@outlook.com

Sportpartijtje.nl is het sportiefste partijtje van Nederland! Talent voor sport is niet nodig, bewegen met een glimlach staat voorop! De kinderen gaan tijdens het partijtje actief aan de gang met een sport naar keuze.
 We bieden verschillende partijtjes aan zoals (glow in the dark) voetbal, judo, basketbal, dans en ‘de sterkste man’.

Tijdens zo’n partijtje wordt alles geregeld; de zaal, de aankleding, een lesprogramma, een sportkampioen/sportdocent en video- en fotomateriaal. Na het feestje moet er (uiteraard) ook gegeten en gedronken worden. Bij ons staan er heerlijke gezonde snacks en smoothies op het menu.

Waarom kiezen voor een sport als partijtje? Sporten geeft kinderen veel plezier. Ze kunnen hun energie kwijt, leren samenwerken, leren om onderdeel van een team te zijn. Sport is een gezonde en fantastische manier om lekker in beweging te blijven. Wij zijn ervan overtuigd dat door middel van een partijtje de stap naar de sportzaal gemakkelijker zal worden.

Sportpartijtje.nl verzorgt verjaardagspartijtjes voor uw kind. Ook tijdens trouwfeesten en andere bijzondere gelegenheden kunnen wij kinderen op een sportieve manier vermaken! Wij zullen met veel enthousiasme, plezier en ervaring voor een onvergetelijke dag zorgen! Aarzel niet en neem gerust contact met ons op.

Volg ons op Social Media:
 Twitter, Facebook, Instagram en Tumblr!

next
prev